H2: Stadig mer fremgang

H2 tok fredag (18.10) i mot tabellnabo i bunnen, Sveiva 4 i Alliansehallen. Gjestene mønstret ikke store mannskapet, mens Ski nok en gang var mannesterke. Skulle vi endelig klare å ta en seier?

Undertegnede hadde et mål om at vi ikke skulle slippe inn de første fem minuttene, men turte ikke si det høyt. Det hadde ikke så mye å si; 0-1 etter 3 min. Men i andre kamp på rad så svarer vi på et tidlig mål istedenfor å legge oss ned. Peter fra Nico til 1-1 fem minutter senere. De neste fem minuttene spiller vi rimelig bra, men når hvert lag får hver sin 2 minutter på tiden 13:25, faller vi dessverre litt sammen. Sveiva utnytter og leder 3-1 til pause.

Det blir en liten alvorsprat i pausen, for med så stort tallmessig overtak, skal vi hvertfall løpe mest. Svar på tiltale kommer umiddelbart. Peter og Oliver viser seg å være et brennhett løperpar. 2-3 og utlikning ila de første fem minuttene. Sveiva svarer, men igjen utlikner vi, bare sekunder senere ved Thai. 4-4 står seg til pause.

Børud løper og løper og skaper og skaper i alle matchene han spiller. Fredag intet unntak, og snaue to minutter inn i siste perioden sørger han for at H2 leder en match for første gang på lenge! Dessverre glipper det litt og Sveiva snur før Nico takker og bukker for en horribel feilpasning og limer 6-6 i krysset alene med keeper. Men fortsatt klarer vi ikke å lukke det ned bak og gjestene tar ledelsen igjen med en gang. Mot sluttet tar vi ut keeper i håp om å få det j**la poenget, men isteden kontrer Sveiva inn spikern 40 sekunder før slutt.

Nok en gang steg i riktig retning. Vi må fremdeles luke bort de periodene vi går inn i et svart hull så tror jeg vi er der. Vi skaper mye, og med litt mer marginer og presisjon, snur vi tomålstap til tomålsseier. Kanskje skjer det allerede neste seriekamp borte mot Sagene 3 lørdag 2.11 klokka 12?

Ski 2 – Sveiva 4: 6-8 (1-3, 3-1, 2-4)
Utvisninger: Ski: 3×2, Sveiva: 2×2

Laget (mål + assist): Tom, Tobias Bjørsell, Sondre, Thai (1+0), Kristian, Peter (3+0), Nico (1+1), Oliver (0+2), Anders, Stian, Ronny, Børud (1+0), Henrik, Marius