D1: Endelig kamp

(Alt)for tidlig lørdag morgen (15/11) var det endelig ny kamp for Skis damelag. Denne gang var tabellnabo Grei 2 vertskap. Basert på sesongens resultater så langt lå det an til jevnt oppgjør. Ski vant 3-1 hjemme i Alliansehallen i en herlig serieåpning i september. Tipper vertene var rimelig revansjesugne… Minirunde og sykdom medførte 8 utespillere for Ski. Sesongens 4. kamp og sesongens 4. keeper: lørdag debuterte Katrine mellom stengene.

Ski tar initiativet fra starten av, men det er likevel Grei som tar ledelsen etter 6:29. Ski rister det av seg og utlikner 6 minutter senere. Ski har mye av spillet, men Grei er meget effektive på kontringer og setter to til før Ski reduserer til 3-2 snaue minuttet før pause.

Ski ryker på 2 utvisninger i rask rekkefølge. Det vet Grei å utnytte. Etter 5:13 av den andre perioden lyser det småstygt 5-2 på tavla i Apalløkkahallen. I stedet for å miste trua, er det det som tenner gnisten. Ski scorer 4 mål på ett og et halvt minutt! 5-6 lyser det pent etter 7:14. Og penere blir det: 5-7 11:48 ut i perioden – i undertall. Tavla forblir uendret ut perioden.

Grei 2 er rystet, men samler seg på mesterlig vis. Hjemmelaget reduserer etter 3:35 før gjestene øker til 6-8 tre minutter senere. Grei gir seg ikke og reduserer og utlikner i løpet av et minutt halvveis ut i siste periode. Ski er nære på å ta ledelsen nok en gang. De siste to minuttene konsentrerer Ski seg om å holde på ballen og lykkes dermed å sikre 1 poeng.

En meget publikumsvennlig kamp. Veldig tilfredsstillende å erfare at lagmoralen fortsatt er på topp, og at laget nekter å gi seg på stillinga 5-2. Å gå fra 5-2 til 5-6 mellom 5:58 og 7:31 var mildt sagt deilig. All ære til Grei som kjemper seg tilbake til uavgjort. Uansett, en flott kamp og nok et poeng inn på Anjas konto.

Grei 2-Ski: 8-8 (3-2, 2-5, 3-1)

Utvisninger: Ski 3×2 min

Laget (mål+assist)
K. Kvale (M), A. Haugland Strøm, Balto (0+2), V. Nielsen (2+2), K. Liseter (0+2), C. Hille (2+0), T. Jarmund (3+1), J. Ellingstad, A. Nilsen (C) (1+0)

En liten stemningsrapport fra vår utsendte 10-åring: