Bortekamp mot Bærums Verk 09.01.2020

Ski G14 startet året med bortekamp mot BVH Verket. Vi vant 5-2 da vi møtte dem hjemme, men det betyr ikke at gutta fikk ta lett på kampen. Det har vi brent oss på før.

Vi møtte opp med 2 keepere og 8 utespillere mot deres 2 keepere og 12 utespillere. Her skulle vi får kjenne på kroppen hvor mye kondis gutta hadde igjen etter en lang juleferie.

Keepere: Andreas og Arthur
Backer: Kevin, Oliver og Theo
Sentere: Kristoffer og Linus
Løpere: Knut, Mathias R og Mathias S

Forrige gang vi møtte BVH presset de oss høyt i første og starten av andre periode, men brukte opp alt kruttet så vi tok dem på kondis utover i kampen. Denne gang åpnet de litt roligere og sparte mer på kreftene. Backene våre hadde fått beskjed om at poengtoppene på BVH var 15, 67 og 74, disse skulle således ikke få skyte. Vi skulle presse høyt og stoppe skudd. Det sto 3 minutter på klokken da Oliver fikk ballen fra Mathias R og satte inn 1-0. Vi holdt tett bakover og bare to minutter etter sendte igjen Mathias R fra seg ballen til en bedre plassert Linus som satte inn 2-0. Ski presset høyt og vant ofte ballen på BVH sin banehalvdel, men det var BVH som skårte da det sto 12:34 på klokken. Heldigvis brukte vi ikke mer enn drøye 40 sekunder på å sette inn 3-1, en meget lykkelig Knut feiret sitt første mål i serien assistert av Mathias S. Da det sto 20 sekunder igjen av første periode sto vi inne i målgården da BVH var i angrep. Frislaget gikk rett i mål da vi knotet litt med å få satt muren og dekket heller vår egen Arthur i buret. (Note to self: trene på frislag, for og i mot).

Andre periode startet rolig, Ski hadde flere skudd mot mål, mens de få som kom i mot stoppet Andreas. Da det sto 06:05 på klokken sentret Mathias S til Kristoffer som satte inn 4-2, Ski var igjen oppe i en to-målsledelse. Det tok ikke mer enn 9 sekunder før ledelsen ble 3 mål. BVH vant droppen men en våken Mathias S gikk rett i strupen på ballfører, snappet ballen og gjorde alt selv. Det var gøy å se på gutta nå, pasningene satt, ballen skiftet kølleblad fort og vi lå strategisk riktig på banen. 08:43 satt 6-2, Theo sendte ballen til Mathias S som igjen sendte ballen i nettet. Til tross for mange sjanser klarte ikke Ski å skåre mer i andre periode, men vi tok med oss inn i pausen at spillet var pent og det var marginer og en god BVH keeper som var mot oss.

Tredje periode startet der andre sluttet, Ski førte ball, passet ball og stoppet overganger. 08:47 var klokken da Mathias S vant ballen og gjorde alt selv, HATTRICK. Drøye 50 sekunder senere gjorde Kristoffer det samme, snappet ballen og gjorde alt selv, 8-2. Vi hadde mange sjanser mot slutten, mange sjanser! Men det ville seg ikke, enten var keepern i veien, eller så var målet «litt for lite». Da det sto igjen drøye 4 minutter kom kampens siste mål, det var BVH sin nr. 15. Hun var den eneste av BVH sine poengplukkere som skårte, det sier litt om hvor bra vi sto i forsvar. Kampen ente 8-3 og det var en fornøyd gjeng som gikk i garderoben.

Dagen sitat: Det eneste som er kjipt nå er at det er skole i morgen.

Mvh.
Trenerteamet Ski G14