D1: God start på det nye året

Etter et langt opphold var det igjen duket for seriekamp for D1. Fredag kveld (10/1) fikk vi besøk av OSI i Alliansehallen. Jula er definitivt over, og studentene måtte dra tomhendte tilbake til hovedstaden. Ski stilte med hele 11 utespillere hvorav en debutant. På OSIs benk var det mer glissent (7 utespillere). Det samme må sies om tribunen, men ekstra gledelig å se D1s fanklubb representert på sin faste plass.

Kampen avgjøres nærmest i løpet av de første minuttene hvor Ski putter hele 4 ganger. Ski har rimelig god kontroll på OSI og kontrollerer greit inn til 4-0 til pause.

I midtperioden dabber tempoet, og Ski slipper bortelaget litt for lett til ved flere anledninger. Ski har imidlertid stengt buret og hindrer gjestene fra å komme i målprotokollen. Ski setter ei kasse til, og med 5-0 før siste synes seieren å være trygg.

I siste periode får vertene opp konsentrasjonen et hakk og presser til tider høyt. OSI får ingen uttelling denne kvelden. Ski på si side scorer 2 mål til slik at det til slutt blir 7-0.

En flott start på nyåret for D1. Anja, derimot, har hatt en litt kjip start på året, så da føles det ekstra godt å kunne sette tre, nye blankpolerte poeng inn på hennes konto. En herlig debut av Stine som klinker til med 2 mål og 1 utvisning. Go, girl. Dessuten veldig deilig med en smultring etter 8 baklengs i siste (enda godt vi scora 8 også) kamp før jul. På onsdag venter en tøff bortekamp mot Ull/Kisa på Jessheim.

Ski-OSI: 7-0 (4–0, 1-0, 2-0)

Utvisninger: Ski 2×2 min

Laget (mål+assist)
K. Kvale (M), A. Haugland Strøm, Balto, S. Østby (0+1), V. Nielsen (0+1), K. Liseter (1+0), T. Jarmund (3+1), A. Löfdahl (1+0), J. Ellingstad, K. Gulheim, S. Hansen (2+0), A. Nilsen (C)