D1: Back on track

Lørdag (25/1) var det duket for nok en seriekamp, denne gang borte mot OSI i Holmliahallen. Ikke helt optimalt med to kamper så tett, men slikt kan skje når kamper fra før jul skal parres med ledig tid og sted.Ski slo OSI hele 7-0 for 14 dager siden. Nå var vi litt mer spente med tanke på hvilket lag studentene stilte med og hvor mye sprut det var igjen i Ski-beina etter kampen mot Grei 2 kvelden før.

Ingen forrykende start. Grei-kampen sitter godt i beina, men Ski får etter hvert et spillemessig overtak og tar ledelsen etter 7:39. OSI har sine muligeheter og utlikener etter snaue 15 minutter. Minuttet før pause tar Ski igjen ledelsen.

I midtperioden mobiliserer Ski det de har igjen av krefter. Perioden er bare 15 sekunder gammel da Ski øker til 1-3. Ski scorer to til etter hhv. 9:13 og 12:27. Ergo 1-5 før de siste 20 minuttene.

I siste periode går det hele 28 sekunder før Ski scorer. 1-6 blir til 1-7 tre minutter senere. OSI reduserer til 2-7 etter 8:13 og så til 3-7 etter 10:01. Ski tar time out, rister løs og forbereder seg for en siste kraftanstrengelse. Spikeren settes etter 16:55 når Ski setter 3-8.

Takk til OSI som for anledningen spiller sin hjemmekamp i Holmliahallen. Flott innsats av Ski som klarer å legge Grei-tapet raskt bak seg, mobiliserer på nytt dagen etter og sikrer 3 nye poeng inn på Anjas konto. Gratulerer til Gulliksen for vel overstått debut. Ski leder forsatt 2. divisjon – Grei 2 har riktignok to kamper færre spilt. Nå blir det et lite kampopphold. Velkommen i Alliansehallen fredag 28. februar kl. 19. Da står Ull/Kisa på motsatt banehalvdel.

OSI-Ski: 3-8 (1-2, 0-3, 2-3)

Laget (mål+assist)
S. Tangerud (M), A. Haugland Strøm (1+0), K. Gulheim, S. Østby (1+0), V. Nielsen (0+1), T. Jarmund (1+2), A. Löfdahl (4+1), S. Hansen (1+0), S. Gulliksen, A. Nilsen (C) (0+1)