Avslutning av innebandyskolen, for en gjeng!

Lørdag 7. mars spilte 5-åringene på innebandyskolen sine første kamper på hjemmebane under helgens minirunde på hjemmebane. Dette ble en kjempesuksess når 14 spillere  bød opp til innebandyfest i klassen Mix 6.Mix14 blomst

 

Vi fikk heldigvis fire kamper, så alle 14 fikk godt med spilletid. Kampene ble spilt mot Gjelleråsen, Frogner, IKA Akerselva og Ellingsrud og vi fikk fine mål i alle kamper. Det var god stemning på banen gjennom hele turneringen, og på benken kunne vi stadig høre «Heia Ski! Heia Ski!».  Basert på sjokoladekakemengden på draktene som skulle vaskes, var det mange som koste seg mellom kampene også.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Mandagen etter hadde vi kamp mot foreldrene, stor stas for alle involverte, også barna.Foreldrekamp

Fortsetter vi? Selvfølgelig! Vi skal spille mer i Ekeberghallen 7. mars.