D1: Vi gir alt – alltid!

Etter et par rolige helger var det kamp igjen i Alliansehallen fredag kveld (28/2) da Ull/Kisa hadde tatt turen sørover. Ull/Kisa likner Ski ved at de aldri gir opp. Så her var det bare å brette opp erma og belage seg på en slitekamp. Heldigvis stilte vi kvinnesterke med hele 11 utespillere. Det kom godt med.

Kampen er jevnspilt fra første duell, og lagene føler på hverandre i starten. Det er Ski som åpner målkontoen etter 7 minutter. Dette gir litt ekstra boost, og 5 minutter senere lyser det 2-0 på tavla som forblir uendret perioden ut.

Allerede før midtperioden er minuttet gammelt, står det 3-0. Men her gjelder det å ikke å ta noe for gitt. Erfaring tilsier at gjestene ikke har tenkt å kaste inn håndkledet før tida. Og riktig, halvannet minutt senere sprekker nullen: 3-1. Ski spiller fortsatt bra og holder presset oppe og får betalt: 4-1 etter 11:25. Men de grønnkledde fra Jessheim redusert til 4-2. Resten av perioden ender målløs.

Det gjelder å holde fokus og ikke invitere gjestene inn i kampen. Men etter 5:13 står det likevel 4-3. En viss nervøsitet spres seg i laget, men det er vi, Ski, som har opphavsretten på å aldri gi seg, så vi setter skapet på plass med 2 scoringer på 35 sekunder. 6-3, med over en halv periode igjen. Nå gjelder det å huske at bortelaget er Ull/Kisa. Og de fornekter seg heller ikke. 6-4 er et faktum bare minuttet senere. Men nå holder Ski hodet kaldt og holder ballen i laget og spiller på resultat resten av perioden slik at bataljen ender 6-4 i favør Ski.

Nok en herlig, deilig og velfortjent seier i et jevnt og artig oppgjør. All ære til Ull/Kisa som gir oss kamp helt til døra. Anjas uttrettelige kamp smitter imidlertid over på hele laget hvis innsats sørger for 3 nye poeng inn konto’n. Anja, vi kjemper for og med deg! VI ER SKI!

Ski-Ull/Kisa: 6-4 (2-0, 2-2, 2-2)

Laget (mål+assist)
K. Kvale (M), A. Haugland Strøm, Gulheim, Balto, S. Østby (1+1), V. Nielsen, K. Liseter, T. Jarmund (3+1), J. Ellingstad, A. Löfdahl (2+0), S. Hansen, A. Nilsen (C)