D1: Tregt ut av startblokka, men bra spurt!

Kamphelgen ble avsluttet i hovedstaden søndag formiddag (1/3) da Ski møtte OSI i deres storstue Domus Athletica. Fredagens Ull/Kisa-kamp kostet, men til stross for skader og sykdom, stablet Ski 8 utespillere på beina. Dette er topp mot bunn: Ski leder p.t. 2. divisjon med sine 21 poeng, mens OSI ligger desidert sist med 0 poeng. Men hver kamp lever sitt liv.

Ååh Anja!
Ski får en skikkelig kalddusj etter bare drøye minuttet. Ski kommer seg til hektene og skaper balanse i regnskapet 4 minutter senere. Resten av perioden forblir sekretariatet arbeidsledige.

Ååååhh Anja!!
OSI er skikkelig på hugget denne formiddagen og er stadig farlig frempå og tar på ny ledelsen halvveis ut i midtperioden. Ski på sin side virker litt energiløse og tamme og sliter med å få i gang beina. Takket være godt forsvar og en opplagt keeper, holder vi studentene fra livet og holder 2-1 til siste pause.

Ååååååhhh Anja!!!
OK, nå må vi brette opp erma, finne frem mye «mojo» og grave dypt i kjeller’n. Etter 7:33 utlikner vi til 2-2. Jubelen har knapt lagt seg før OSI setter 3-2. Men: Her skiller Ski lag med Liverpool (tabelltoppen tapte mot bunnlaget Watford lørdag efta). Minuttet senere står det 3-3, 35 sekunder senere 3-4. OSI henger litt i tauene nå, men ypper seg stadig. Nå har imidlertid Ski stengt målet, og når Ski øker til 3-5 og 3-6 etter hhv. 14:27 og 16:08, går lufta ut av vertene. De gjør et siste forsøk ved å ta ut keeper de siste to minuttene, men Ski slipper dem aldri til. Kampen ender 3-6.

Snakk om å heve seg, og hvilken imponerende evne vi har til å hente ut det siste!?! Ski vinner siste periode hele 1-5! I dag tar det litt tid før vi får i gang maskineriet, og vi må tåle et par i fleisen, men gi seg? Nei, det uttrykket finnes ikke i Skis ellers så rikholdige ordforråd. Bare så herlig å kunne overføre 3 poeng til Anja’s konto. Anja, du fortjener disse noe så innmari, du er en sann inspirasjon. VI ER SKI!

OSI-Ski: 3-6 (1-1, 1-0, 1-5)

Laget (mål+assist)
K. Kvale (M), Gulheim, Balto, V. Nielsen, K. Liseter (1+0), T. Jarmund (2+1), J. Ellingstad, A. Löfdahl (3+0), A. Nilsen (C) (0+1)