H2: Seier!

Det er rimelig lenge siden forrige referat fra herrelagene. Faktisk må vi tilbake til forrige kamp mot Bærums/Verket 2, som også var motstander fredag 28.2 i Ski Alliansehall.  H2 har ikke akkurat plukket flust med poeng denne sesongen, men det har vært tidvis mye bra takter. Denne fredagen fikk vi endelig skikkelig klaff og flyt, og det på tross av at vi kun mønstret åtte utespillere.

Vi går ut med en intensitet jeg ikke har sett på lenge, noe som sørger for 3-0-ledelse før halvspilt 1. periode. Gjestene svarer, men Ronny sørger for 4-1 fem sekunder før pause – digg!

Moralen er på topp og vi kjører på også i 2. periode. Verket pådrar seg to utvisninger på rappen tidlig i perioden, og vi takker og bukker. Først ved en særdeles målkåt Helge og deretter ved Anders som gjør sitt første «ordentlige mål» – moro 😀 Frem mot pause gjør begge lag to mål til hver. 8-3 før de siste 20. Hva er denne følelsen igjen? Kan ikke huske sist vi leder så komfortabelt (no jinx).

I 3. periode merkes det hos flere at vi har jobba bra. Kreftene skranter og kampen blir mer stillingskrig. Tom står fantastisk, men må til slutt gi tapt. Selv om vi har hatt våre sjanser, merket hvertfall jeg litt nerver når Verket nærmet seg med 5-8-redusering med seks minutter igjen – vi KAN da ikke rote bort dette? Vi holder unna, gjestene tar timeout med under tre igjen, og når sjefen over alle sjefer, Erlend, setter 9-5 minuttet etter, er det slutt. Helge driver spikern helt ned i treverket med halvminuttet igjen før gjestene får et trøstemål like etter. Kampen ender med en fullt fortjent og sinnsykt digg 10-6-seier.

Ski 2 – Bærums Verket 2: 10-6 (4-1, 4-2, 2-3)
Utvisninger:
Ski: 2×2 (Stian og Anders)
Verket: 2×2

Laget (Mål + assist): Tom (MV), Kristian (1+0), Erlend (1+0), Nico, Anders B (1+1), Stian (0+1), Ronny (1+1), Helge (5+1), Alex (1+3)