H2: Sliteseier

Herrer 2 tok søndag (8.11) turen til Bjølsenhallen for å møte Bjølsen. Vi visste ikke mer om Oslolaget enn det deres tidligere resultater sa oss, og basert på det, tok vi kanskje litt for lett på oppgaven fra start.

Kampen begynner litt avventende, men vi får tidlig et lite overtak. Dessverre er det vertene som går opp i 1-0. Da våkner vi litt tid, men det er ikke før i slutten av perioden vi får vårt første mål ved Nico. 1-1 til pause.

2. periode begynner med en kalddusj, men nok en gang svarer vi rimelig kjapt, denne gangen ved Oskar. Men vi klarer fremdeles ikke å komme opp på det nivået vi egentlig har, mye pga altfor mye spill uten to hender på kølla (må jeg frem med doruller på trening igjen?). Mot et fysisk sterkt lag som Bjølsen, blir det altfor mye balltap når vi kun spiller enhånds-bandy. Verre ble det også når Bjølsen putter to ganger før pause og dermed 4-2.

I sluttperioden våkner vi endelig skikkelig til. Vi skrudde opp tempoet flere hakk og da slet Bjølsen veldig med å holde følge. Fra 7 minutter til 16 minutter snur og punkterer vi kampen med fire mål og mye fint spill (vi kunne fort putta enda mer). Med Lyn-kampen fortsatt i minnet var det litt nerve på stillingen 4-4, men når vi gjør 4-5 begynner lufta å gå ut av Bjølsen. Når Tobias kroner en strålende match med årets første mål til 4-6, resignerer hjemmelaget helt og vi cruiser inn til 3 poeng.

Veldig digg med seier etter et par tap på de siste kampene. Siste periode står nok en gang frem som den beste. I dag vil jeg også trekke frem «junior»-rekka med Tobias og Trond Oskar som jobbet fantastisk bra – begge kronet det at på til med mål.

Bjølsen – Ski 2: 4-6 (1-1, 3-1, 0-4)
Utvisninger: Bjølsen: 2×2.

Laget(mål + assist): Tom (MV), Joachim (MV), Helge (1+0), Tobias (1+0), Trond Oskar (1+0), Stian, Tommy, Thai, Nico (1+1), Oskar (1+0), Ronny (0+1), Henrik (0+2), Glenn, Eivind (1+1)